www.apost-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 25 квітня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Апостоловський район >> Новини
Проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей під головуванням виконуючої обов’язки голови райдержадміністрації Карпушенко А.В.
Версія для друку Написати листа
Згідно з розпорядженням голови Апостолівської райдержадміністрації від 19.11.2008 року № 508-р-08 в районі створено комісію з питань захисту прав дитини та затверджено ним Положення про комісію. Дана комісія діє з 19 листопада 2008 року. Комісія з питань захисту прав дитини є консультативно-дорадчим органом, що утворюється головою районної державної адміністрації. Комісія в своїй діяльності керується Конституцією України Сімейним і Цивільним кодексами України, Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні" "Про охорону дитинства" "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування", "Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей" , "Про освіту", "Про соціальні послуги", Конвенцією ООН про права дитини , актами Президента України та Кабінету Міністрів України, іншими нормативно-правовими актами, а також положенням про неї, розробленим відповідно до цього Положення.

    В Апостолівській райдержадміністрації 17.04.2015 року о 09-00 годині в райдержадміністрації проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей під головуванням виконуючої обов’язки голови райдержадміністрації Карпушенко А.В. та 6 присутніх членів комісії. На порядок денний винесено 6 питань, з них: 2 питання щодо призначення опіки над дітьми, 1 питання припинення повноважень опікуна, 1 питання - відносно дитини, який має багато пропусків без поважних причин в навчальному закладі, 1 – питання щодо виконання батьківських обов’язків по вихованню та утриманню дітей. По кожному питанню запрошені батьки та діти. Всі винесені питання розглянуті та обговорені та прийняті відповідні рішення. По одному питанню запрошені батьки не з’явилися, тому дане питання комісійно обговорено та перенесено на наступне засідання.





Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор