www.apost-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті?

Архів публікацій
Апостоловський район >> Новини
Вітання з Днем державної служби
Версія для друку Написати листа

Шановні державні службовці!
Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем державної служби!

Державна служба – це відповідальна та почесна місія, яка спрямована на підвищення благополуччя, розбудову успішної України, зміцнення її іміджу в Європі та світі.
В Україні сьогодні формується ефективна система державного управління, яка має реагувати на запити сучасного суспільства, забезпечувати умови для поліпшення життя народу.
Тільки високопрофесійна державна служба здатна забезпечити розумно організоване, демократичне, правове, результативне державне управління.
Довіра до влади починається з людей, які здатні вирішити повсякденні проблеми населення. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо важливі завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та відповідального ставлення до справи.

Щиро бажаю вам доброго здоров’я, професійного зростання, ініціативності, витримки і терпіння, готовності змінюватися самим і змінювати нашу державу.
Нехай кожен день приносить задоволення від роботи, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного й відповідального професійного обов’язку.

З повагою,

Голова Апостолівської
райдержадміністрації О.В. ХАРЧЕНКО
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор