Апостоловський район
www.apost-rn.dp.gov.ua


07 травня 2015 року в Апостолівському РБК «Сучасник» відбувся святковий тематичний концерт «Пам'ять вдячних поколінь…» з нагоди 70-ої річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Зустрічав гостей заходу духовий оркестр ПК «Ювілейний» м.Зеленодольська, та «дівчата – поштарки» Другої світової війни, які вітали та роздавали військові листи - трикутники з концертною програмою.


У фойє закладу було розташовано виставкові композиції учнів Апостолівської районної школи естетичного виховання та вихованців Апостолівського Будинку дитячої творчості.






Розпочалася святкова програма з урочистостей та вітальних слів виконуючої обов’язки голови Апостолівської районної державної адміністрації – Анжели Володимирівни Карпушенко, голови Апостолівської ройонної ради – Андрія Володимировича Савченка та Апостолівського міського голови – Володимира Михайловича Протеняка, які висловили слова подяки всім, хто захищав свою землю від нацизму, і підкреслили важливість їхнього подвигу в роки Другої світової війни.




Символом свята стала квітка червоного «маку пам’яті» з гаслом «Пам’ятаємо, перемагаємо!»

Святковий концерт розпочався з театралізації, яка відобразила ті страшні події 21 червня 1941 року… А емоційно доповнили її пісні у виконанні самодіяльних артистів Апостолівського краю, хореографічні композиції «зразкового» аматорського хореографічного колективу «Янголи» керівник - Олена Василівна Новікова і «зразкового» ансамблю бального танцю «Пінгвінчик» керівник – Лідія Іванівна Чарова та віршовані вітання наймолодшого покоління учнів Апостолівської ЗОШ№3 І-ІІІ ступенів.

Під час концерту багато хто не міг стримати сліз. Це були сльози пам’яті для всіх тих, хто так і не повернувся з війни.

Протягом усієї святкової тематичної програми разом з глядачами були ведучі - Роман Єгоров та Ірина Охотницька.

Велика подяка режисеру святкового концерту – директору КЗК «Апостолівський РБК «Сучасник» Валентині Григорівні Штефан, яка подарувала ветеранам та гостям святковий настрій. І довела, що пам'ять про ветеранів в наших серцях житиме вічно.







За інформацією відділу культури, туризму, національностей та релігій райдержадміністрації